MedInProt tavaszi konferencia

Tisztelt Kolléga!

 

Szeretném meghívni a a MedInProt Fehérjetudományi Kiválósági Együttműködési Program harmadik konferenciájára. Rendezvényünk idén is a Magyar Tudományos Akadémia támogatásával - az MTA Természettudományi Központ, az Eötvös Loránd Tudományegyetem, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, valamint a Semmelweis Egyetem együttműködésével valósul meg.

Rendezvényünket 2016. április 9-én szombaton délelőtt 9 órai kezdettel tartjuk az ELTE TTK Eötvös termében (1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/a északi épület). A szakmai program ebéd után ér véget.

A Szinergia III program előadói mellett meghívott előadóinkat is ajánljuk szíves figyelmükbe: Dr. Hunyady László (SE dékánját), Dr. 

Katona István (KOKI kutatócsoport vezetőjét), valamint Dr. Ifj. Bogsch Erik (Richter Biotechnológia főosztályvezető).

A poszter szekcióban megismerhetjük a Szinergia IV és Gépidő vásárlási pályázat II nyerteseinek munkáját is.

Mivel a program nem titkolt célja az ifjú kutatók megismertetése egymással és a szakma tapasztalt kiválóságaival, szeretnénk, ha minél több fiatal szakembert üdvözölhetnénk konferenciánk résztvevői között. 

Célunk a szakterületi szinergia erősítése, az együttműködő partnerek munkájának segítése, egyes kutatási területek aktív támogatása. Ezért kérem, a programra hívja fel munkatársai, diákjai, doktoranduszai figyelmét is. Köszönöm!

Kérjük hogy mihamarabb regisztráljon tagként a honlapunkon: 

http://medinprot.chem.elte.hu/hu/members/sign_in vagy frissítse profilját, és munkatársai körében is reklámozza a regisztráció lehetőségét. A regisztrált résztvevők között egy 50.000 Ft értékű konferenciatámogatást sorsolunk ki. Sorsolás a konferencia zárásakor, az ott jelenlevők között történik.

 

Jelenléte megtisztelő volna számunkra, ezért kérjük - mivel a helyszínfoglalás és catering szolgáltatás szervezéséhez elengedhetetlen a résztvevők létszámának pontos ismerete, - hogy részvételi szándékát a medinprot@chem.elte.hu e-mail címen mihamarább jelezze.

 

 Üdvözlettel:

                                                                       

                                           Perczel András                                                                  

                                   A MedInProt Kuratórium elnöke