A koronavírus helyzethez kapcsolódó fontos tanulmányi információk

Tisztelt Hallgatók!
 

Ezúton is tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tanulmányi Hivatalban a személyes ügyfélfogadás 2020.03.12-től szünetel.

A Tanulmányi Hivatal munkatársai a hallgatók kérdéseit kizárólag elektronikusan, a TH honlapján, a munkatársak fülön (http://to.ttk.elte.hu/?q=munkatarsaink) megtalálható e-mail címen fogadják, kizárólag a Neptunban szereplő hivatalos hallgatói e-mail címről.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a "freemail", "hotmail" illetve az "outlook" e-mail címekre küldött leveleink sajnálatos módon többnyire nem érkeznek meg, ezért kérjük egy másik e-mail cím (pl. gmail) rögzítését a Neptun tanulmányi rendszerben.

 
Mivel az ELTE 2020. március 23-tól távolléti oktatásra áll át, ezért kiemelten fontos, hogy folyamatosan figyelemmel kövessék az ELTE honlapján olvasható (https://www.elte.hu/koronavirus), folyamatosan frissülő tájékoztatót és tartsák be az abban szereplő utasításokat, rendszeresen használják a Neptunt és ellenőrizzék a Neptunban regisztrált elektronikus postafiókjukat, mivel az oktatók a Neptunon keresztül fogják Önöket tájékoztatni a kurzusok teljesítésének módjáról.

Az ELTE TTK oktatói és munkatársai mindent megtesznek azért, hogy a hallgatók a rendkívüli körülmények között is megkapják a lehetőséget a kurzusok teljesítésére, de a félév sikeres befejezéséhez elengedhetetlen az Önök együttműködésé is.

Vigyázzanak magukra, családtagjaikra, ismerőseikre, mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Szabad termek

A szabad termek listázásakor a lista legelején találhatóak a kari közös kezelésű termek, majd utána épületek szerint a nem kari közös kezelésű termek. Foglalás csak a kari közös kezelésű termekre tehető (kivéve "zárt" termek, ahol szerepel)! Más termek esetén a jelölt szervezeti egység az illetékes. A teremfoglalást legkésőbb 3 MUNKANAPPAL a kért időpont előtt küldje el! Ellenkező esetben nem tudjuk garantálni a foglalást!

Teremfoglalás kérhető:
TTK-s oktató (Ágasvári Zsolt foglalja a termet): egyszeriterem@ttk.elte.hu
IK-s oktató: ikadmin@ik.elte.hu

Félév: Teremfoglalás ellenőrző kód:

Szabad termek egész félévre: -tól -ig percre
Szabad termek adott napra: -tól -ig percre