A koronavírus helyzethez kapcsolódó fontos tanulmányi információk

Tisztelt Hallgatók!
 

Ezúton is tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tanulmányi Hivatalban a személyes ügyfélfogadás 2020.03.12-től szünetel.

A Tanulmányi Hivatal munkatársai a hallgatók kérdéseit kizárólag elektronikusan, a TH honlapján, a munkatársak fülön (http://to.ttk.elte.hu/?q=munkatarsaink) megtalálható e-mail címen fogadják, kizárólag a Neptunban szereplő hivatalos hallgatói e-mail címről.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a "freemail", "hotmail" illetve az "outlook" e-mail címekre küldött leveleink sajnálatos módon többnyire nem érkeznek meg, ezért kérjük egy másik e-mail cím (pl. gmail) rögzítését a Neptun tanulmányi rendszerben.

 
Mivel az ELTE 2020. március 23-tól távolléti oktatásra áll át, ezért kiemelten fontos, hogy folyamatosan figyelemmel kövessék az ELTE honlapján olvasható (https://www.elte.hu/koronavirus), folyamatosan frissülő tájékoztatót és tartsák be az abban szereplő utasításokat, rendszeresen használják a Neptunt és ellenőrizzék a Neptunban regisztrált elektronikus postafiókjukat, mivel az oktatók a Neptunon keresztül fogják Önöket tájékoztatni a kurzusok teljesítésének módjáról.

Az ELTE TTK oktatói és munkatársai mindent megtesznek azért, hogy a hallgatók a rendkívüli körülmények között is megkapják a lehetőséget a kurzusok teljesítésére, de a félév sikeres befejezéséhez elengedhetetlen az Önök együttműködésé is.

Vigyázzanak magukra, családtagjaikra, ismerőseikre, mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Nyílt nap regisztráció - 2020. 01. 17.

Eötvös Loránd Tudományegyetem

Természettudományi Kar

Nyílt Nap

2020. január 17.

 

A Nyílt Napon történő bejelentkezéshez a regisztráció során megadott azonosítóra lesz szüksége, ezért kérjük, hogy ezt az azonosítót feltétlenül jegyezze fel és hozza magával a rendezvényre.

Regisztrációs űrlap
Tetszőlegesen választott azonosító, amivel be tud jelentkezni a nyílt napon. Az azonosító hossza legalább négy, legfeljebb húsz karakter lehet. Amennyiben valaki már regisztrált a választott azonosítóval, az űrlap hibát ad, és újat kell választani.
Jelölje meg, mely szakok iránt érdeklődik!
Amennyiben az előző listában megjelölte az egyéb lehetőséget, kérem írja le, melyik egyéb szak érdekli!
Kérjük írja le, melyik középiskolából érkezik!
Kérjük írja le, hogy melyik városban található a középiskolája!
Több lehetőséget is megjelölhet!
Amennyiben az előző listában megjelölte az egyéb lehetőséget, kérem fejtse ki, honnan értesült a nyílt napról!
Az adatkezelési tájékoztatót letöltheti itt.
CAPTCHA
Írd be az itt látható kódot, hogy megbizonyosodhassunk róla, nem vagy-e robot/szkript.
Kép CAPTCHA
Be kell írni a képen látható karaktereket.