A koronavírus helyzethez kapcsolódó fontos tanulmányi információk

Tisztelt Hallgatók!
 

Ezúton is tájékoztatjuk Önöket, hogy a Tanulmányi Hivatalban a személyes ügyfélfogadás 2020.03.12-től szünetel.

A Tanulmányi Hivatal munkatársai a hallgatók kérdéseit kizárólag elektronikusan, a TH honlapján, a munkatársak fülön (http://to.ttk.elte.hu/?q=munkatarsaink) megtalálható e-mail címen fogadják, kizárólag a Neptunban szereplő hivatalos hallgatói e-mail címről.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy a "freemail", "hotmail" illetve az "outlook" e-mail címekre küldött leveleink sajnálatos módon többnyire nem érkeznek meg, ezért kérjük egy másik e-mail cím (pl. gmail) rögzítését a Neptun tanulmányi rendszerben.

 
Mivel az ELTE 2020. március 23-tól távolléti oktatásra áll át, ezért kiemelten fontos, hogy folyamatosan figyelemmel kövessék az ELTE honlapján olvasható (https://www.elte.hu/koronavirus), folyamatosan frissülő tájékoztatót és tartsák be az abban szereplő utasításokat, rendszeresen használják a Neptunt és ellenőrizzék a Neptunban regisztrált elektronikus postafiókjukat, mivel az oktatók a Neptunon keresztül fogják Önöket tájékoztatni a kurzusok teljesítésének módjáról.

Az ELTE TTK oktatói és munkatársai mindent megtesznek azért, hogy a hallgatók a rendkívüli körülmények között is megkapják a lehetőséget a kurzusok teljesítésére, de a félév sikeres befejezéséhez elengedhetetlen az Önök együttműködésé is.

Vigyázzanak magukra, családtagjaikra, ismerőseikre, mindenkinek jó egészséget kívánunk!

Szóbeli felvételi vizsga

Az MSc felvételi vizsgák az általános felvételi eljárásban június végén és július elején esedékesek, a keresztféléves felvételi eljárásban január első felében.

A vizsgaidőpontokról a jelentkezőket postai úton értesítjük.

Ha a jelentkező végzettsége alapján, oklevele nem fogadható el teljes kreditérték beszámítással a mesterképzésre történő belépéshez, a Kar kreditvizsgálati eljárást kezdeményez, ami során megállapítja, hogy a jelentkező a korábbi tanulmányai alapján rendelkezik-e a belépéshez szükséges kreditekkel. A határozatban az oktatási dékánhelyettes, a Mesterképzési Szakok Képzési- és Kimeneti Követelményeinek megfelelően, előírhat kötelezően teljesítendő krediteket, vagy megállapítja, hogy az oklevél nem megfelelő a mesterképzésbe történő belépéshez, ami a jelentkezés kizárását vonja maga után.

CsatolmányMéret
Microsoft Office document icon A vizsga tematikája62.5 KB